Groepsgewijs genieten in de Pyreneeën

 

Samen uit en samen thuis in Château de Camurac!

Weg uit de sleur. Met een groep vrienden, familieleden of met je club of vereniging.

De groep maakt de gezelligheid, de groepslocatie maakt het verschil.

Deel je wensen met Rodrique en Marjon Clijsen. Voor een onvergetelijke groepsvakantie. Lees meer hieronder…..

 

                                                                          

 

Op zoek naar een groepsverblijf met de sfeer van een familiehotel? Bij eigenaren voor wie individuele wensen maatgevend zijn? Château de Camurac in de Aude is een vriendelijk en gastvrij hotel op een uitzonderlijke locatie, weg van de massa. Op 1.250 meter hoogte, aan de voet van de Franse Pyreneeën, vind je een heerlijke entourage om van je groepsvakantie of familie- of vriendenfeest een onvergetelijke herinnering te maken.

 

Met Rodrique en Marjon Clijsen, sinds 2009 het gastvrije koppel achter Château de Camurac in het Zuid-Franse Aude, is letterlijk alles bespreekbaar. Er is geen betere plek denkbaar om samen de Pyreneeën en het Franse leven te ontdekken. Als vriendengroep, familie of vereniging.

 

Groepscombinaties op maat

De vraag naar groepsaccommodaties is groot. Daarbij bestaat een sterke voorkeur voor kleinschaligheid, authenticiteit en gastvrijheid van hoge kwaliteit. Juist daar voldoet familiehotel Château de Camurac perfect aan. Er zijn kamers voor één of twee personen en voor drie of vier personen. Ook zijn er drie appartementen voor twee personen met twee kinderen. Voor groepsvakanties en familiefeesten of een ongedwongen tijd met vrienden of gelijkgestemden van je wandel-, fiets- of motorclub kunnen allerlei combinaties gemaakt worden. Op maat!

 

Met familie, vrienden of je club naar de Franse Pyreneeën

Hoe eerder de data, verblijfsduur en wensen bekend zijn, hoe groter de kans dat je het rijk alleen hebt voor je familiereünie, vriendenfeest of clubactiviteiten. Logies met ontbijt of half pension? Een activiteitenprogramma op maat? Behoefte aan een gids of aan een personenbus met chauffeur die je naar bezienswaardigheden of wandelroutes brengt? Zin in een fantastische groepservaring in de Franse Pyreneeën? Bespreek het tijdig!