Gasten van Chateau de Camurac zijn doorgaans liefhebbers van de bergen, de natuur maar ook zeker van lekker en gezond eten. Al onze gerechten die de keuken verlaten komen voort uit de gedachte van lekker en gezond. Wij proberen dan ook om zoveel mogelijk streekproducten te verwerken in onze huisgemaakte gerechten. Onze keuken laat zich het best omschrijven als divers, smaakvol en vaak verrassend.

Het diner is geïnspireerd op seizoensgebonden lokale producten, smaakvol bereid in verrassende combinaties. Wanneer je specifieke dieetwensen vooraf doorgeeft, zullen we daar rekening mee houden. Bij een fijne vakantie hoort nu eenmaal lekker eten!

Wij hebben ons best gedaan het restaurant zo in te richten, dat iedereen zich meteen thuis voelt. De ruimte straalt een gezellige huiskamersfeer uit met behalve tafels en stoelen ook een zithoek, piano, televisie, leeshoek en speelhoek voor de kinderen.

Elke ochtend serveren wij hier persoonlijk een ontbijt met o.a. koffie/thee/jus d’orange, stokbrood, brioche, toast, kaas, vleeswaren enz. Elke dag komt daar iets extra’s bij zoals een croissant, ei of yoghurt. De verschillende soorten speciale, huisgemaakte jam van vers fruit uit onze eigen tuin en de omgeving mogen zeker niet vergeten worden.

Er zijn ook regelmatig speciale avonden zoals een mosselavond of een barbecue-avond. Ook kun je het restaurant in zijn geheel reserveren voor speciale gelegenheden zoals een verjaardag, communie of oudjaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden via info@chateaudecamurac.com.