Onze kamers zijn allemaal in een eenvoudige maar gezellige stijl uitgevoerd. Rekening houdend met de oorspronkelijke indeling van het Chateau, zijn alle kamers verschillend van indeling en heeft elke kamer zijn eigen sfeer. We hebben kamers voor 1 en 2 personen en familiekamers voor 3 of 4 personen. Voor families en groepen zijn meerdere kamers gemakkelijk te combineren. Alle kamers beschikken over prima bedden en matrassen. Op elke kamer heb je de beschikking over een douche en een wastafel. Je eigen toilet bevindt zich op de gang naast de kamer.

TARIEVEN

Onze appartementen liggen aan de voorkant van het gebouw. De eenvoudig gemeubileerde appartementen zijn ingedeeld volgens de oorspronkelijke indeling van het Chateau. De slaapkamer (met douche en wastafel) en de woonkamer hebben ieder een aparte toegangsdeur vanaf de gang. Je privé-wc bevindt zich op de gang naast het appartement. We hebben een 2-persoons appartement, welke een woonkamer heeft met volledig ingerichte keuken en een privé balkon met tuinmeubilair. De romantische slaapkamer bevindt zich in de torenkamer.
De overige appartementen zijn voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. Deze hebben een slaapkamer met 2 bedden en een stapelbed. De woonkamer heeft een zitgedeelte, een volledig ingerichte keuken en een balkon met tuinmeubilair dat uitzicht geeft op de tuin en de Pyreneeën.

TARIEVEN

De oudste delen van het Chateau zijn al meer dan 200 jaar oud. Het Chateau bestond vroeger uit 2 woonhuizen die in het bezit waren van 2 broers. Zij wilden het grootste gebouw van het dorp hebben en lieten meer dan 100 jaar geleden de 2 huizen met elkaar verbinden door de toren in het midden te bouwen. Vanaf die tijd werd het gebouw Le Chateau genoemd. Na deze tijd is het gebouw meerdere malen verbouwd en uitgebreid. Vanaf 1975 heeft het dienst gedaan als ‘Colonie de Vacances’ een soort groepsvakantieverblijf voor kinderen. Vanaf 2005 zijn er een paar appartementen gerealiseerd en in 2009 is de voormalige eetzaal verbouwd tot een gezellig restaurant en hebben de kamers een opfrisbeurt gehad. In 2011 is de gehele verwarmingsinstallatie vernieuwd en gemoderniseerd en in 2018 heeft het hele Chateau een geheel nieuw dak gekregen.

Het gebouw heeft op dit moment twee verdiepingen, enkele hotelkamers, appartementen en een restaurant. Ook wonen wij zelf in een gedeelte van het gebouw, waardoor er altijd iemand aanwezig is. Op de tweede verdieping is een gezamenlijke woonkamer met bibliotheek, gezelschapsspellen en een televisie met alle Nederlandse zenders. Het restaurant kan ook gebruikt worden als ontspanningsruimte waar ook een televisie, een tafelvoetbalspel en een speelhoek voor de kinderen is. In een groot gedeelte van het Chateau, op het terras en in het restaurant is gratis WIFI beschikbaar.

Buiten hebben we een heerlijk terras met een loungegedeelte en een grote tuin waar je heerlijk kunt luieren en genieten van de zon of een boek kunt lezen. Groot en klein kan zich hier vermaken en o.a. een petanquebaan, tafeltennistafel en een levensgroot schaakspel. Achter in de tuin hebben we voor de kinderen een speeltuin met schommels, speeltoestellen en een grote trampoline. In de zomer hebben we ook een zwembad.

Het Chateau ‘by night’

Als het ’s avonds donker wordt en de buitenverlichting gaat aan is het Chateau ook een plaatje om naar te kijken. Met een vest of trui kan het dan nog heerlijk genieten zijn van de stilte en de natuur.

RESERVEER NU