Je vakantieverblijf in de Aude

Alle kamers van je vakantieverblijf in de Aude zijn in een eenvoudige maar gezellige stijl uitgevoerd. We hebben rekening gehouden met de oorspronkelijke indeling van het Chateau. Resultaat: alle kamers zijn verschillend van indeling en elke kamer heeft zijn eigen sfeer. Ons vakantieverblijf in de Aude biedt kamers voor 1 en 2 personen en familiekamers voor 3 of 4 personen. Voor families en groepen zijn meerdere kamers gemakkelijk te combineren. Alle kamers beschikken over prima bedden en matrassen. Op elke kamer heb je de beschikking over een douche en een wastafel. Je eigen toilet bevindt zich op de gang naast de kamer.

TARIEVEN

Uitzicht op de Pyreneeën

De eenvoudig gemeubileerde appartementen van ons vakantieverblijf in de Aude liggen aan de voorkant van het gebouw. Je voelt je er direct thuis. De slaapkamer met eigen douche en wastafel en de woonkamer hebben een aparte toegangsdeur vanaf de gang. Daar vind je ook je privé-toilet.

We hebben een 2-persoons appartement met een woonkamer, een volledig ingerichte keuken en een privébalkon met tuinmeubilair. Je slaapt in de torenkamer! Dat maakt overnachten in ons vakantieverblijf in de Aude extra vorstelijk.

De overige appartementen zijn geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Ze hebben een slaapkamer met 2 bedden en een stapelbed. De woonkamer heeft een zitgedeelte, een volledig ingerichte keuken en een balkon waar je heerlijk relaxt met uitzicht op de tuin en de Pyreneeën.

TARIEVEN

Het chateau en zijn geschiedenis

De oudste delen van het Chateau bestaan al meer dan 200 jaar. Het gebouw bestond vroeger uit twee woonhuizen van twee broers. Om er een 'kasteel' van te maken verbonden ze de huizen meer dan een eeuw geleden door in het midden een toren te bouwen. Sindsdien staat ons vakantieverblijf in de Aude te boek als Chateau.

Vakantie in de Aude

Vanaf 1975 heeft ons Chateau dienst gedaan als ‘Colonie de Vacances’, een soort groepsvakantieverblijf voor kinderen. Vanaf 2005 zijn er appartementen gerealiseerd en in 2009 is de voormalige eetzaal verbouwd tot een gezellig restaurant en hebben de kamers een opfrisbeurt gehad. Alles is aangepast aan de eisen van deze tijd.

De hotelkamers, appartementen en het restaurant zijn verdeeld over twee verdiepingen. Zelf wonen we in een privégedeelte van het Chateau, zodat er altijd iemand aanwezig is. Op de tweede verdieping is een gezamenlijke woonkamer met bibliotheek, gezelschapsspellen en een televisie met alle Nederlandse zenders. Ook het restaurant kan worden gebruikt als ontspanningsruimte. Je vindt er een televisie, een tafelvoetbalspel en een speelhoek voor de kinderen. In een groot deel van het Chateau, op het terras en in het restaurant is gratis WIFI beschikbaar.

Jong of oud: je vakantieverblijf in de Aude laat niets te wensen over

Buiten hebben we een ruim terras met een loungegedeelte en een grote tuin waar je heerlijk kunt luieren en genieten van de zon. Jong en oud weet zich hier te vermaken. je vindt een petanquebaan, tafeltennistafel en een levensgroot schaakspel. Achterin de tuin hebben we voor de kinderen een speeltuin met schommels, speeltoestellen en een grote trampoline. In de zomer hebben we ook een zwembad.

'Chateau by night'

Als het ’s avonds donker wordt en de buitenverlichting gaat aan, dan straalt het Chateau pure romantiek uit. Ook dat is genieten van je vakantieverblijf in de Aude!

RESERVEER NU